VERJEL TĂNASĂ & ASOCIAȚII Firma avocatura Consultanta Bucuresti Divort Proces Insolventa Drept civil Executare silita Plangeri contraventinale

Ana-Maria VERJEL

Este partenerul coordonator al VTA și avocat în Baroul București din anul 2009.

VERJEL TĂNASĂ & ASOCIAȚII Firma avocatura Consultanta Bucuresti Divort Proces Insolventa Drept civil Executare silita Plangeri contraventinale

Cristian TĂNASĂ

Este partener fondator al VTA și avocat în Baroul București din anul 2016.

Cosmin-GAVRIL

Cosmin GAVRIL

Este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, promoția 2017, iar un an mai târziu a devenit membru al Baroului București.

Thierry EDMOND

Este doctor în drept și avocat în Baroul de la Strasbourg din anul 2012.

Copyright © 2021 - Verjel Tănasă & Asociații - Societate Civilă de Avocați

Ana-Maria VERJEL

Ana este doctorand al Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din București și absolventă a studiilor de Master din cadrul Centrului Internațional de Proprietate Intelectuală de la Strasbourg, Franța.

Se bucură de o bogată experiență academică și profesională, atât pe plan național, cât și pe plan internațional, activând, preponderent, în zona de insolvență, achiziții publice, proiecte de restructurare și transferul activelor bancare, inclusiv portofolii de credite neperformante, industria farmaceutică, industria prelucrării lemnului, informatică și proprietate intelectuală etc.

Recent, Ana a oferit consultanță pentru implementarea unui proiect integrat de „Smart Parking”, iar pe termen lung își propune să ofere clienților consultanță în procesul de dezvoltare a unor afaceri durabile.

Cristian TĂNASĂ

Primii ani de profesie ai lui Cristian au fost călăuziți în cadrul firmei de avocatură a unui distins profesor universitar, care l-a recrutat încă de pe băncile facultății și i-a format un set de virtuți, adânc înrădăcinate în crezul său profesional.

Ulterior, de-a lungul carierei sale, Cristian a căutat să își desăvârșească latura de avocat pledant, gestionând un număr de ordinul sutelor de litigii în domenii precum dreptul bancar, dreptul execuțional civil, dreptul civil, contenciosul administrativ și fiscal, dreptul familiei, dreptul străinilor în România etc.

Cristian pune multă pasiune și în transmiterea științei dreptului către noile generații, așa cum a fost ea dobândită de la profesorii săi, întrucât opera nu îți aparține până când nu o dăruiești altora (George Enescu), educația este cheia prosperității oricărei națiuni, iar schimbarea nu poate porni decât cu propriul exemplu.

Pe latură academică, eforturile de cercetare ale lui Cristian au culminat până acum cu publicarea a două monografii și a numeroase articole și studii în reviste juridice românești.

Cosmin GAVRIL

Cosmin este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, promoția 2017, iar un an mai târziu a devenit membru al Baroului București.

Încă de la începutul carierei a îmbrățișat activitatea de avocat pledant, oferind asistență juridică în litigii de drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, contencios administrativ, drept execuțional civil, dar și drept penal.

Urmărind extinderea ariilor sale de practică, a activat recent ca avocat de consultanță, soluționând problemele întâmpinate de clienți în domeniul dreptului corporativ & comercial și al pieței de capital.

În dosarele pe care le gestionează Cosmin dovedește pragmatism, acuratețe și creativitate în identificarea soluțiilor.

Thierry EDMOND

Thierry EDMOND alături de Joseph MOWENA și Jean-Emmanuel MEDINA, își desfășoară activitatea la sediul din Strasbourg, 60 Avenue des Vosges.

Cazurile acoperite de echipa de avocați de la Strasbourg sunt variate și implică aspecte privind Protecția Drepturilor Omului, Dreptul Consumatorului, Dreptul Transporturilor și Vamal, Proprietatea Intelectuală, Drept Comercial și Societăți, Dreptul Sportului, Gestionarea dificultăților financiare ale persoanelor fizice.

Thierry oferă servicii juridice în limba franceză, engleză, germană, română, turcă etc.

Colaborarea cu VTA vine ca o consecință firească a intențiilor comune de a dezvolta un proiect profesional poziționat la nivel european și internațional.